Spring naar inhoud

Parkeren Zaventem


Het vinden van een parkeerplekje op een vliegveld is vaak een ramp, zeker als je niet tever wilt lopen van de auto naar de vertrekhallen. Op vliegveld Zaventem is het echter mogelijk om valet parking en diverse andere opties te gebruiken waardoor u niet teveel met de koffers hoeft te sjouwen, en toch niet teveel geld kwijt bent om uw auto te parkeren. Wilt u met de auto naar vliegveld Zaventem komen en goedkoop uit zijn? Lees dan snel onze tips verderop deze pagina over goedkoop parkeren Zaventem.

Parkeren + Hotel

De meest populaire optie is toch vaak deze. U kunt bij Brussel airport namelijk bij Van der Valk een zogenaamde Park, sleep en fly arrangement boeken. De kosten hiervan zijn helemaal niet bijzonder veel meer dan een losse parkeerkaart regelen, en u begint goed uitgerust aan uw reis. U boekt namelijk een overnachting bij Brussels airport van der Valk en mag tot maximaal 2 weken geparkeerd staan in de ondergrondse garage. Aangezien de vanaf prijzen van een vd Valk hotelovernachting rond de 99,- liggen is dit niet onvoordelig, zeker als je kijkt naar wat een week P3 al kost (89,-). Let op een hotelovernachting plus parkeerplek word wel een stukje duurder als u met meer dan 2 personen gaat.

Quick parking Zaventem

Wat ons betreft de beste manier om op Brussel airport een parkeerplekje te vinden is de Quick parking van Zaventem. Deze is niet duur (misschien wel de goedkoopste) en bovenal u kunt uw auto hier zelf parkeren en hoeft geen sleutels achter te laten. Met de Shuttle welke u in 5 minuten op het vliegveld afzet en in de prijs zit hoeft u geen eind te lopen en er is eigenlijk altijd wel plek.