Spring naar inhoud

Partner websites

De volgende websites zijn handig om in de gaten te houden als u op vakantie wilt gaan met het vliegtuig of andere nuttige tips omtrent het vliegen naar een ander land. Of u nu binnen Europa wilt vliegen of juist een verre reis gaat maken waarbij vaccinaties en een visum om de hoek komen kijken. Goed voorbereid op reis gaan is het halve werk zeggen ze wel eens, en wij kunnen dit alleen maar beamen. Niets is zo vervelend om op het vliegveld nog voor verrassingen komen te staan.

Visums

Als u op vakantie gaat naar een ander land dan is het heel goed mogelijk dat u naast een geldig paspoort ook een visum moet aanvragen. In het verleden kon u voor veel landen ter plaatse een visum/stempel krijgen om een land binnen te komen. Tegenwoordig is het veel makkelijker geworden, u kunt namelijk voor steeds meer landen een zgn. e-visum aanvragen. Denk hierbij aan landen als Turkije, Indonesiƫ en Thailand. Binnen Europa heeft u geen visum meer nodig zolang u binnen het Schengen gebied blijft, zelfs de douane controle is minimaal omdat de grenzen open zijn.

Voor meer informatie over een aanvraag visum en wat hier bij komt kijken verwijzen we u door naar Visumbureau.nl

City trip

Als u lekker een weekendje weg wilt gaan en wat anders wilt dan een weekendje Antwerpen of Amsterdam dan is een vliegticket online boeken via vliegveld Zaventem een goede optie. Wat u ook kunt doen is een complete city trip boeken via een van onze partner websites. Hiermee heeft u een ticket, transfer en een hotel overnachting in een te pakken.

Meer informatie over een city trip vind u o.a. op Onlinevakantie.com

Weekend weg

Heerlijk een weekendje weg met het vliegtuig naar een van de prachtige Europese steden is natuurlijk een aanrader. U kunt het echter ook dichter bij huis zoeken met een weekendje Ardennen. Of misschien een combinatie van een verre reis met een weekendje weg...